10:27, pon, 29. Jul

Zdenka Steblovnik Župan nova podžupanja Občine Ruše





Župan Občine Ruše Uroš Razpet, je za novo podžupanjo za področje družbenih dejavnosti, projektov in gospodarstva imenoval Zdenko Steblovnik Župan.

Zdenka Steblovnik Župan, podžupanja Občine Ruše

Kot je povedal na zadnji seji občinskega sveta Občine Ruše, je glede na strokovne reference in znanja Zdenke Steblovnik Župan prepričan v kakovostno izvedbo in pomoč pri izvajanju nalog občine na navedenih pomembnih področjih. “Že z dosedanjim sodelovanjem z občino pri zasnovi mednarodnega projekta se je namreč izkazala za zanesljivo in profesionalno sodelavko, zato ne dvomi v odlično sodelovanje tudi v prihodnje,” so sporočili iz Občine.

“Glede na to, da se moje dosedanje delo, izkušnje in znanja navezujejo na področje izobraževanja, kulture, pa tudi gospodarskih dejavnosti in mednarodnega sodelovanja, želim koristno prispevati k urejanju teh področij na našem lokalnem nivoju. Predvsem zato, ker v občini Ruše vidim več odprtih perspektiv tako za razvoj kot tudi za boljše oblike urejanja, izvajanja in povezovanja teh dejavnosti,” je dejala Steblovnik Županova.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.