18:23, tor, 6. Avg

Z dobrodelnim koncertom “Za srce Maribora”





Včeraj so v mariborski dvorani Tabor priredili dobrodelni koncert Za srce Maribora, z namenonom da bi ustanovili Javni učni center za dvig človeka: s hrano, znanjem in kulturo, za socialno šibke in ogrožene občane Maribora. Zbirajo tudi donacije, ki jih lahko nakažete na TRR društva Pupillam, socialnega podjetja, št. SI56 6000 00000 0630 571.

untitled-7659
Mala dejanja, ki štejejo veliko, so bila vodilo obiskovalcev, ki so se udeležili koncerta in tako prispevali svoj delež za ustanovitev Javnega učnega centra.

Dobrodelni koncert je bil eden od korakov pridobivanja sredstev za ustanovitev učnega centra, v katerem bi lahko ljudi dvignili od faze nemoči in obupa prek aktivne vključenosti v delo na projektu. V zamisli za projekt so se tako znašli predsatvniki socialnega podjetja Pupillam, dobrodelnega društva Iz srca dam kar imam, podjetja ETIKA d.o.o., in gibanja Ko dvignem sebe, dvignem Maribor. Center bi služil kot neke vrste “zatočišče” tistim, ki se soočajo s težkimi socialnimi problemi.

Projekt so podprli tudi številni glasbeniki: Zoran Predin, Adi Smolar, 6 Pack Čukur, Pepel in kri, etno trio Kralj Matjaž, Orientalski plesi Plesne izbe Maribor.

Zbirajo tudi donacije, ki jih lahko nakažete na TRR društva Pupillam, socialnega podjetja, št. SI56 6000 00000 0630 571.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.