18:28, tor, 6. Avg

Elektro Maribor zaposlil 89 novih sodelavcev





Družba Elektro Maribor je v okviru razpisa, ki ga je objavila februarja, zaposlila 89 novih sodelavcev. V prihodnjem tednu načrtujejo še en razpis, so danes sporočili iz podjetja.

Elektro Maribor

Družba Elektro Maribor obratuje, vzdržuje in razvija skoraj 16.000 kilometrov elektrodistribucijskega omrežja na svojem oskrbnem območju. Za realizacijo obsežnega investicijskega načrta v bolj robustna in pametna omrežja tudi dodatno zaposluje.

Februarja so zato objavili razpis za 94 novih sodelavcev in v teh dneh sklenili delovno razmerje za določen čas z 72 osebami. Gre za delovna mesta monter, voznik strojnik, zidar, tesar in pomožni delavec. Delovno razmerje za nedoločen čas so sklenili tudi z osmimi monterji.

V naslednjem tednu bodo za nadomestitev upokojenih sodelavcev sklenili delovno razmerje še z devetimi monterji, a za določen čas z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za nedoločen čas.

Zaradi povečanega obsega del bodo v Elektru Maribor sredi prihodnjega tedna objavili še en razpis, in sicer za 11 elektromonterjev in voznika strojnika.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.