10:22, pon, 29. Jul

IG-SHOTOKAN ponovno državni prvaki





Minulo soboto, je potekalo 24. Državno S.K.I.F. prvenstvo Slovenije v tehnični organizaciji S.K.I. karate-do kluba Š.D. Ruše. Najuspešnejši tekmovalec 24. Državnega S.K.I.F. prvenstva Slovenije je član kluba Atom-Domžale Žan PODBORŠEK z osvojenimi 6 zlatimi medaljami, najuspešnejša tekmovalka pa je članica kluba Kanazawa dojo-Maribor Clarissa ROŠKER z osvojenimi 4 zlatimi in 1 bronasto medaljami.

b7c64ffc-b596-4ba5-a34f-fffddbfeec53

Nastopalo je 151 tekmovalcev in tekmovalk ter 18 ekip v katah ekipno in 4 ekipe v kumiteju iz 11 klubov zveze: Atom-Domžale, Nikan-Maribor, Š.D.-Ruše, Gornji Petrovci, D.K.-Celje, Tromejnik-Kuzma, Kanazawa dojo-Maribor, Cankova, Ig-Shotokan, Funacoshi Gichin-Ljubljana in Katana-Radlje ob Dravi. Skupni zmagovalec je postal ponovno klub IG-SHOTOKAN pred člani klubov Atom-Domžale in Š.D.-Ruše.

Najuspešnejši tekmovalec 24. Državnega S.K.I.F. prvenstva Slovenije je član kluba Atom-Domžale Žan PODBORŠEK z osvojenimi 6 zlatimi medaljami, najuspešnejša tekmovalka pa je članica kluba Kanazawa dojo-Maribor Clarissa ROŠKER z osvojenimi 4 zlatimi in 1 bronasto medaljami.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.