09:23, sre, 7. Avg

Usodna Drava tudi za Jerneja Cartla





Drago Cartl, stric pogrešanega Jerneja Cartla iz Maribora je na svojem facebook profilu objavil žalostno vest, da so na Ptuju našli truplo 23 – letnega Jerneja Cartla, ki je izginil 21. aprila.

slika je simbolična
slika je simbolična

21. aprila je 23-letni Jernej Cartl izginil brez vsake sledi. Kot je zapisal na facebook profilu njegov stric Drago Cartl je jernej obolel je za depresijo, dan po izginotju pa bi moral prejeti injekcijo z zdravilom, ki je blažilo simptome njegove bolezni.

Njegov stric, Drago Cartl, je facebooku objavil žalosten zapis z naslovom Zbogom, Jernej: »Pred natanko tremi tedni je izginil moj dolgoletni prijatelj Jernej Cartl. Po dolgem času mučnih vprašanj brez odgovorov so na Ptuju našli truplo in kljub upom vseh znancev potrdili, da gre za njega. Če je kaj moteče, je to podatek, da je bil Jernej praktično neplavalec. Kljub vsem znakom, da je kriva duševna bolezen, so, po mojem odkritem mnenju, možnosti, da bi sam šel v Dravo, majhne. Reka nima rok, niti ust in lakote in ne grabi in požira ljudi kar tako, kadar lahko.«

drago cartl, objava facebook

Smo pa novico preverili tudi na PU Maribor. Kot je potrdil Bojan Kitel iz PU Maribor, so 12. maja na Ptuju, iz reke Drave potegnili truplo 23- letnega Jerneja Cartla iz Maribora. “Na truplu ni bilo znakov nasilja, šlo je za utopitev,” je dejal Kitel.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.