15:01, pet, 9. Avg

Študentski domovi se bodo pričeli polniti





Študentski domovi mariborske univerze so danes na svoji spletni strani objavili informativno prednostno listo za bivanje v javnih, zasebnih in dijaških domovih. Študenti, ki izpolnjujejo vse pogoje, bodo domov prejeli odločbe in povabilo za vselitev, s katerimi bodo začeli v sredo. Septembra bodo tako k vselitvi povabili 880 študentov.

Vabljeni bodo vsi tisti študentje, ki dosegajo 260 točk in več. Na informativno prednostno listo so uvrščeni tudi tisti študentje, ki še ne izpolnjujejo vseh pogojev oziroma še nimajo urejenega statusa študenta, ti pa bodo odločbe in vabila prejeli konec septembra.

studentski domovi maribor

Na dan vselitve, ki je naveden na vabilu, bodo študenti prejeli pomembne informacije o bivanju, prostih ležiščih, ob tem pa bodo podpisali tudi nastanitveno pogodbo in prejeli ključ sobe.

V Študentskih domovih mariborske univerze so ob tem še opozorili, da morajo študentje s seboj prinesti vabilo, dve sliki, osebni dokument in overjeno poroštveno izjavo. V primeru, da morajo študenti iz opravičljivih razlogov spremeniti dan vselitve se za to lahko dogovorijo na številki 02 228 42 00.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.