05:26, sob, 10. Avg

Le še teden dni do Evropskega prvenstva v kickboksu





Med 25. in 30. oktobrom bo Dvorana Tabor znova glavno prizorišče Evropskega prvenstva v kickboksu. Že ta konec tedna se bodo v Mariboru zbrale ekipe iz 40 evropskih držav. Končno število udeležencev prvenstva je tako doseglo skoraj 900′.

Uradna otvoritev prvenstva sledi v torek 25.10. ob 11. uri v mariborski Dvorani Tabor. Na otvoritveni slovesnosti bodo mednarodno kickboks javnost pozdravili Andrej Fištravec, župan MOM, Janez Kocijančič, v.d. Predsednika Evropskega olimpijskega komiteja in Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije.

kickboks-2014
Kickboks prvenstvo 2014; FOTO: kickboxing-maribor2016.eu

 

Evropsko prvenstvo bo v Mariboru potekalo do 30. oktobra, postreglo pa bo s kar tremi kickboks disciplinami, Low kick, Light contact in K1. Tekmovanje bo svoj vrhunec doseglo v petek 28. oktobra in soboto 29. oktobra, ko bodo na vrsti finalni obračuni in podelitve pokalov najboljšim. Petkov večer bo rezerviran še za gala dogodek v Dvorani Tabor.

kickboks
Kickboks prvenstvo 2014; FOTO: kickboxing-maribor2016.eu

Evropsko prvenstvo, ki bo zagotovo odmevno in mednarodno obarvano, bodo organizatorji izkoristili tudi za izvedbo dobrodelne dražbe, s katero se bodo zbirala sredstva za nadarjene mlade športnike iz socialno ogroženih okolij Fundacije Olimpijskega komiteja Slovenije. Med drugim bo na dražbi tudi WAKO PRO pas Tomaža Barade.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.