17:24, sob, 10. Avg

Slovenski otroci na tekmovanje Brainobrain v Dubaj





Trije otroci in dve mentorici programa Brainobrain Slovenija, odhajajo na veliko svetovno tekmovanje, International Brainobrainfest, ki bo 26. novembra v Dubaju. Prvič je namreč to tekmovanje organizirano na svetovni ravni.

Brainobrain velja za enega najbolj uspešnih programov, ki že 13 let uspešno spreminja življenja otrok po vsem svetu. Metoda učenja pa je v Sloveniji prisotna že od leta 2014. Cilj tovrstne metode učenja je, da otrok povsem prebudi svojo genialnost in doseže višje življenjske cilje, z uporabo vseh svojih mentalnih sposobnosti. Brainobrain razvija intelekt in osebnost pri otrocih starih od 4 do 14 let, izboljšuje koncentracijo in lajša učenje. V Sloveniji je v trening s to metodo učenja vključenih že 300 otrok v vseh večjih mestih. Število otrok pa iz meseca v mesec raste.

Brainobrain fest
Brainobrain fest

Tekmovanje v Dubaju

26.11.2016 se bodo tudi slovenski Brainobrainovci udeležili prvega mednarodnega tekmovanja, International Brainobrainfest, ki bo letos prvič organizirano na svetovni ravni, v Dubaju. Slovenijo bodo zastopali trije otroci, Lenart, Jošt in Marija, eni izmed prvih v Sloveniji, ki so trenutno na 6. stopnji programa. Ob tem pa je treba vedeti, da ima Brainobrain 10 stopenj.

Kljub temu, da je takšno tekmovanje organizirano prvič na svetovni ravni, je do sedaj vsaka država imela svoje državno tekmovanje. Sicer pa se bodo otroci v Dubaju pomerili v hitrostnem računanju in drugih veščinah metode Brainobrain. Z malimi Brainobranivci na pot odhajata mentorici Tea Grbič in Mateja Car Križanič.

International Brainobrain
International Brainobrainfest

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.