16:20, pet, 22. Sep

Šokirana bralka: Z bolnim sinom k zdravnici, ta jo je nagnala iz ordinacije, ker ni nosila maske

Na nas se je obrnila bralka, ki je želela ostati anonimna. Njene podatke hranimo v uredništu.

Napadla naj bi jo, kje ima masko

Opisala nam je dogodek, do katerega je prišlo včeraj v Zdravstvenem domu Ptuj. Tja je odšla s hudo prehlajenim sinom. “Ker najina pediatrinja ni delala, naju je sprejela druga, če lahko temu rečem doktorica. Že ob sprejemu me je napadla, kje imam masko. Sem ji povedala, da je ne nosim in da je ne bom imela.”

Po tem naj bi jo nagnala iz ordinacije in dejala, da jo ogroža. Sin, ki šteje osem let, je z zdravnico ostal v ordinaciji. “Kasneje, ko sta prišla iz ordinacije, mi je arogantno dejala, da je prehlajen in naročila, kaj naj nabaviva ter mi ponovno dejala, da potrebujem masko. Rekla sem, da se ne bom prerekala, ker ne bova prišli do konca.”

“Res ne razumem, zakaj toliko silijo s to masko in povzročajo toliko nelagodja pri pacientih. Upam, da sem prvič in zadnjič naletela na njo. Sem se ji zahvalila za neprijaznost,” nam je še dodala.

Opomnila je, da nošenje mask ni obvezno, samo priporočljivo. “Morem dodati, da se tričetrt osebja po zdravstvenem domu sprehaja brez maske. Bila sem s sinom pri dermatologu in takih scen, kot je bilo to včeraj, še nisem doživela. Obupno obnašanja in naganjanje starša, kateri pripelje bolnega otroka na pregled,” doda in upa, da se to ne bo ponovilo.

Obrnili smo se na Zdravstveni dom Ptuj, njihove odgovore objavimo, ko jih prejmemo.

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com ali Facebook BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav