15:28, pet, 31. Mar

FOTO: Znano, kako je prišlo do grozljive nesreče, v kateri so tri osebe izgubile življenje, več je poškodovanih

Pomurski policisti smo bili danes, malo po 5. uri obveščeni o hudi prometni nesreči na avtocesti na relaciji Gančani – Lipovci v smeri Murske Sobote, v kateri je bil udeležen avtobus s priklopnikom romunskih registrskih oznak z tujimi državljani.

Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo povzročil voznik avtobusa, ki je zapeljal desno izven vozišča, kjer se je avtobus s priklopnikom prevrnil na bok v jarek. V avtobusu je bilo 29 oseb od tega 26 potnikov in 3 šoferji.

Policisti o prometni nesreči policisti še zbirajo obvestila

Dve potnici in en potnik avtobusa so na kraju podlegli poškodbam, trije potniki pa so bili v prometni nesreči huje telesno poškodovani in se zdravijo v bolnišnici. Na kraju vodi ogled prometne nesreče preiskovalna sodnica, ki je odredila izredni tehnični pregled avtobusa in strokovni pregled za šoferje.

Policisti o prometni nesreči policisti še zbirajo obvestila. Avtocesta proti Mariboru iz smeri Lendave med priključkoma Gančani in Lipovci je bila zaprta, obvoz za osebna vozila je bil urejen. Malo po 9. uri je bil promet sproščen po prehitevalnem pasu.

VIR: Lendavainfo

Avtocesta je bila sicer zaradi prometne nesreče več ur zaprta.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *