03:00, sob, 22. Jan

NAJDBA TRUPLA: Ob truplu pa sekira, zračna pištola, ročno popisan papir … Ali kdo ve, za koga gre?

Policijska uprava Koper je sporočila, da so na območju Dobrave nad Izolo, v gozdičku pod povezovalno cesto Belveder – Strunjan, našli moško truplo. 

Po mnenju Inštituta za sodno medicino je smrt nastopila najmanj pred šestimi meseci ali še prej, na truplu ni bilo znakov nasilja.

Gre za moškega, starega med 55 in 70 let, srednje postave, na trebuhu ima brazgotino zaradi operativnega posega. Oblečen je bil v modro polo majico, sivo trenirko in obut v športne čevlje znamke Merrell, št. 42. Na gležnju je imel bakreno zapestnico.

Bakrena zapestnica. Foto: PU Koper

Na kraju so bili najdeni predmeti, ki jih policija povezuje s pokojnim in bi lahko pripomogli k identifikaciji. Identiteta moškega namreč še ni znana.

Siva majica z dolgimi rokavi in izvod časopisa Delo. Foto: PU Koper
Papir z rokopisom. Foto: PU Koper

Ob truplu so našli sekiro, zračno pištolo, obuvala, nahrbtnik, sivo majico z dolgimi rokavi, brisačo, časopis Delo in sobotno prilogo časopisa Dela, papir, na katerem je zapisano nekaj besed v rokopisu, nogavico oziroma del nogavice in kapo.

“Če ste na podlagi opisa osebe ali njegovih predmetov prepoznali pokojno osebo ali bi imeli kakršne koli informacije, ki bi pripomogli k ugotovitvi identitete, čim prej o tem obvestite najbližjo policijsko postajo, pokličite na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200,” so zapisali na PU Koper.

Nahrbtnik. Foto: PU Koper

 

Obuvalo ob truplu. Foto: PU Koper
Ob truplu so našli tudi sekiro … Foto: PU Koper
.. in zračno pištolo. Foto: PU Koper

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *