11:43, tor, 28. Jun

Tragedija: Petra in Andrej zapeljala v smrt, žalujeta hčerki in sin

Pred dnevi je V Čadramu, naselju v občini Oplotnica, prišlo do tragične nesreče. Voznik trikolesnega skuterja je skupaj s sopotnico trčil v tovornjak. Oba sta izgubila življenje.

48-letni voznik skuterja je umrl nekaj ur po nesreči, njegova 45-letna žena, ki je bila sopotnica na skuterju, pa je umrla že na kraju nesreče, so zapisali v Večeru. Voznik je bil po poročanju Večera nekdanji policist, skupaj z ženo sta bila zasebna detektiva.

Policija je pojasnila, da je voznik zapeljal na lokalni cesti na nasprotni pas in trčil v zadnji bočni del priklopnega vozila. Tega je peljal 32-letnik iz okolice Šentjurja pri Celju. Mož in žena sta padla. Žena je bila brez čelade in je umrla na kraju nesreče, mož je umrl čez dve uri v bolnišnici.

Zapustila dva otroka

Slovenske novice poročajo, da gre za Petro Krek Hvalec in Andreja Hvalca iz Slovenske Bistrice. Zapustila sta dva otroka, hčerko in sina. Peter ima še hčerko od prej.  “Petra in Andrej počivata v miru. Tako pozitivna in polna življenja res ni besed. Vsem domačim iskreno sožalje,” je zapisala Barbara. Tudi Anita se ju spominja kot pozitivna: “Jaz sploh ne morem nehati razmišljati o tem, kako je bilo vedno toliko življenja v njima, med njima, okrog njiju….ko smo se srečali, je energija kar valovila okrog nas. Tako hudo mi je zanju, sploh ne dojemam…ves čas razmišljam o minljivosti, otrocih, temu ali zares živimo ali samo preživljamo čas.”

Na tem mestu je Danica zapisala: “Grozljiv opomin, kako je lahko v hipu vse drugače. V enem samem hipu. Iskreno sožalje.”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *