13:20, sob, 23. Sep

V nesreči izgubil prijatelja in roko, po sedmih letih še vedno brez odškodnine: Očitali naj bi mu to …

Kmalu bo minilo sedem let, odkar se je v Mariboru zgodila tragedija. V prometni nesreči sta življenje izgubila mlada nogometaša NK Maribor, Zoran Baljak in Damjan Marjanovič.

Ljubo Moravac je bil eden izmed fantov v avtomobilu. Trenutka pred nesrečo se dobro spominja. Voznik naj bi se ustrašil, zapeljal levo, desno, zaneslo jih je in avto je dobesedno razneslo, opisuje za 24UR.

V nesreči je izgubil roko in v sekundi je vse, za kar je živel, padlo v vodo. “Ker mu je zavarovalnica izplačala zgolj delno odškodnino, ker da je prisedel v avtomobil vinjenega voznika, kar se je izkazalo kot neresnično, se je odločil za tožbo. Nato pa so se od zavarovalnice, pravi, začele grožnje,” navaja 24ur.com. Zahteva doživljenjsko rento, a naj bi zavarovalnica izbrala nizkotno pot.

“Češ, da je lenuh, ki ne želi zmanjšati škode, in da če ne more biti vratar, ker nima roke, bi še vedno lahko bil profesionalni nogometaš, nogometni sodnik, tudi kuhar,” navaja 24ur.com. Iz zavarovalnice so sporočili, da postopek še ni končan in da gre za podatke zaupne narave.

Prispevek si lahko ogledate TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav