15:42, čet, 30. Jun

Znane podrobnosti smrtne nesreče

Včerajšnje dogajanje je zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je umrl voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom.

Prometna nesreča se je zgodila okoli pol enajstih dopoldne na avtocesti med odsekoma Celje Center in Lopata. Povzročil jo je 61-letni voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom. V prometni nesreči so bila udeležena štiri tovorna vozila.

61-letni voznik, ki je vozil po desnem prometnem pasu je je silovito trčil v madžarsko tovorno vozilo, katerega voznik je pred njim ustavil zaradi stoječe kolone, ki je nastala zaradi jutranje prometne nesreče na ljubljanskem območju. Po trčenju je madžarsko tovorno vozilo odbilo še v tovorno vozilo slovenskega voznika ter nato še v tovorno vozilo slovenske voznice.

V trčenju je tovorno vozilo povzročitelja zagorelo, ogenj se je razširil še na drugo madžarsko tovorno vozilo. 61-letni madžarski voznik, povzročitelj prometne nesreče, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju prometne nesreče. Ostali trije udeleženi vozniki niso bili poškodovani. Ogled kraja prometne nesreče, ki sta se ga udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, so opravili policisti

Specializirane enote avtocestne policije Celje. Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta na omenjenem odseku dobre tri ure zaprta za ves promet.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo pet ljudi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *