23:50, pet, 19. Apr

1. slovenska košarkarska liga za moške se bo imenovala Liga Nova KBM





Potem ko so v Novi KBM s Košarkarsko zvezo Slovenije poglobili sodelovanje in je Nova KBM postala sponzor moške A reprezentance, se bo od 25. februarja, ko je na sporedu prva tekma drugega dela v 1. slovenski košarkarski ligi za moške, ta imenovala Liga Nova KBM.

FOTO: Pixabay.com

S podporo športu, kulturi in drugim pomembnim področjem bivanja in ustvarjanja v Novi KBM uresničujejo strategijo družbene odgovornosti ter prispevajo k razvoju in dvigu kvalitete bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju.

Sponzorstva usmerjajo v tiste projekte, ki podpirajo njihove cilje

V Novi KBM sponzorstva in donacije usmerjajo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo naše strateške usmeritve in poslovne cilje. V slovenskem prostoru je Nova KBM močna in stabilna finančna institucija, ki z uresničevanjem vizije postati najboljša banka, podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo.

Tudi in predvsem šport se je po izbruhu pandemije znašel na prelomnici. »V Novi KBM se zavedamo, da je v teh negotovih časih vsaka poteza tudi poteza za sedanjost in za prihodnje generacije. Ne samo za košarkarsko ligo, ampak tudi za zdrav življenjski slog otrok, za aktivnosti v najpomembnejšem obdobju odraščanja. V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpiramo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpiramo tudi naše zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujamo tudi med našimi strankami. Zdravje je v naši banki visoko cenjena vrednota,« je ob podpisu pogodbe povedal predsednik uprave John Denhof.

Dogajanje na prvoligaških parketih bo letos zanimivo

»Veseli nas, da se je Nova KBM znova pridružila slovenskemu moškemu prvoligaškemu tekmovanju. Verjamemo, da bo drugi del letošnje klubske sezone in dogajanje na prvoligaških parketih medijsko še bolj zanimivo, eden prvih korakov k temu pa je zagotovo tudi vnovična podpora banke Nova KBM,« pa je ob podpisu sodelovanja dodal Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije.

V Novi KBM se veselijo novih skupnih uspehov in pozitivnih zgodb, ki jih bodo pisali s 1. slovensko košarkarsko ligo za moške.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.