22:19, pet, 13. Sep

12. 12. dan za velike preobrate, to sta znamenji, ki ju čakajo spremembe





1212 je angelsko število, ki simbolizira pozitivne, harmonične spremembe v odnosih, kariernih poteh in prinaša nove dogodivščine, poroča sensa.metropolitan.si.

“Na ta dan se lahko zgodijo tudi mnoge spremembe, ki se sprva ne zdijo najbolj prikladne, a imajo na dolgi rok pomembno in koristno vlogo v našem življenju. To sta znamenji, ki ju bo energija 12. 12. potisnila v situacije z nepričakovanimi preobrati,” so zapisali na prej omenjenem portalu. Gre za znamenji devica in ribi.

Devica

Energija mlaja in retrogradnega Merkurja vas bo spodbudila k uresničevanju idej, kreativnemu izražanju ter občutku navdušenja, navdiha in upanja za prihodnost. Nepričakovane stvari, ki se vam zgodijo na ta dan, vzemite kot nove priložnosti za preoblikovanje svojega življenja.

Ribi

Vaše angelsko število je 1212, kar predstavlja pozitivno spremembo. Ste bolj optimistični kot večina ljudi, zato vas ta tranzit spodbuja k sprejemanju novih začetkov, ki so na vaši poti. Razvijajte jasnejšo vizijo za svojo prihodnost, svoje najgloblje fantazije in kariero.

Več TUKAJ.

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.