19:24, sob, 14. Sep

12. dan iskalne akcije: Jasno, kje je bil zadnjič zaznal signal, ga je vrgel v reko?





Pojavila se je nova fotografija pogrešanega Mateja, ki je nastala na poti v Beograd. Poleg dveh sinov znanega splitskega podjetnika so bili v kombiju še štirje moški, stari od 25 do 29 let, poroča alo.rs.

Srbska policija sicer zaenkrat v javnost ne daje več informacij, še vedno ni jasno, zakaj srbsko notranje ministrstvo trdi, da v Gotici ni bilo incidenta, čeprav je to potrdilo več strank, ni jasno, ali so bili varnostniki in natakarji iz kluba zaslišani in na poligrafu, pa poroča vecernji.hr.

Na spletu sicer krožijo številne informacije, med njimi naj bi bile nekatere nepotrjene. Tuji mediji sicer poročajo, da so izsledili Matejev telefon. Ta naj bi se nahajal v bližini izliva Save. Matejev oče je sicer dejal, da nima nobenih informacij, da bi našli signal ali Matejev telefon.

Rečna policija in potapljači so preiskali Savo od Beograda po vodi do izliva, a zaenkrat brez rezultatov. Strokovnjak Ratomir Antonović je pojasnil, da v hladnejših razmerah, ko je voda pod 5 stopinj, telesa ostanejo v vodi dlje. To pa ne pomeni, da se je Matej utopil, saj obstaja možnost, da je telefon vrgel stran.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.