07:14, pet, 29. Mar

12 zadetkov v Dravogradu





Spremljali smo tekmo v deževnem Dravogradu, kjer niso deževale le vodne kapljice, temveč tudi zadetki. Domačini so s kar 9:3 premagali goste iz Pesnice. Prvi polčas se je končal z rezultatom 3:0 za Dravograd. V 13. minuti je mojstrsko s prostega strela zaključil Borut Pušnik. Sledila sta mu Nejc Belej Rožej v 35. minuti in Denis Jezeršek v 37. minuti.

Jezeršek je ponovil vajo v 3. minuti drugega polčasa, ko je kaznoval napako gostujočega vratarja Mavriča. 3 minute kasneje so tudi gostje prišli na svoj račun, ko je po odlični asistenci Jana Vajsa, žogo v mrežo poslal Denis Poljanec. V 59. in 64. minuti je Borut Pušnik postavil izzid na 6:1, ko je zadel še svoj drugi in tretji zadetek na tekmi in nato z menjavo prepustil svojo vlogo rezervistu Zemljaku. Vse je že kazalo, da so gostje dokončno na tleh, nakar je sledila kritična minuta v domači obrambi. Danijel Knuplež v 69. minuti in Jan Vajs v 70. minuti, sta znižala rezultatsko razmerje na 6:3. Sanje igralcev Pesnice so domači dokončno razblinili v zadnjih 10. minutah drugega polčasa, ko so zadeli Aljoša Gluhovič, Grega Kardoš in Andrej Grilc.

Na lestvici Štajerske nogometne lige, je NK Dravograd z visoko zmago 9:3 prehitel NK Radlje, ki so točko za njimi. Na samem vrhu pa še vedno ostaja nepremagljivi Fužinar.

1. polčas
https://www.youtube.com/watch?v=-1pR3AXwizg

2. polčas
https://www.youtube.com/watch?v=VDr-Dj2ax1w

Ne spreglejte tekme NK Radlje: NK Dravograd, ki bo predvajana v ponedeljek, 21.10.2013 ob 20.00 na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.