04:32, pon, 29. Jul

29-letnemu Rušanu zasegli konopljo in orožje





Ruški policisti so danes (na podlagi odredbe sodišča) opravili hišno preiskavo pri 29-letnem Rušanu. V njegovem stanovanju so našli več sadik konoplje ter 35 kosov hladnega orožja. Rušana so kazensko ovadili.

konoplja (FOTO PP Ruše)

Ruški policisti so preiskali stanovanje 29-letnega moškega iz Ruš, ki je doma gojil konopljo in hranil hladno orožje. V stanovanju je imel posebej prirejen prostor za gojenje konoplje, kjer je raslo več sadik, ki so mu jih policisti zasegli. Med hišno preiskavo so policisti našli in zasegli tudi manjšo količino posušenih delcev te prepovedane droge.

Zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186/I. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) bodo policisti moškega kazensko ovadili okrožnemu državnemu tožilstvu v Mariboru. Zaradi neupravičene posesti prepovedanega orožja bodo policisti zoper 29-letnika uvedli tudi t.i. hitri postopek o prekršku.

konoplja in hladno orožje (FOTO PP Ruše)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.