02:23, ned, 28. Jul

33-letni moški z nožem zabodel 36-letnika, rešil ga je sosed





V  petek,  28.  januarja 2022, v večernih urah, so bili policisti obveščeni, da je v stanovanjskem  bloku v Velenju, moški z nožem zabodel stanovalca in ga hudo poškodoval.

Z  zbiranjem  obvestil,  ogledom  kraja  dejanja  in drugimi preiskovalnimi dejanji  so ugotovili, da je 33-letni osumljenec prišel do vrat stanovanja 36-letnega  moškega,  kjer  sta  se  sprla. Do prepira naj bi prišlo zaradi dolžniško upniških razmerij.

Med prepirom  je 33-letnik z nožem zabodel 36-letnika. Dogajanje je opazil sosed, ki je uspel poškodovanega 36-letnika povleči v svoje stanovanje. Osumljeni je v nadaljevanju poskušal vstopiti v sosedovo  stanovanje,  kar  mu na srečo ni uspelo, je pa z nožem poškodoval vhodna vrata stanovanja.

Hudo  poškodovanega  36-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico   Celje,   kjer   je  zaradi  izjemno  hudih  poškodb  ostal  na zdravljenju.

Osumljenega  33-letnika,  ki  smo  mu  kmalu  po  storjenem dejanju odvzeli prostost,  bomo  danes zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskus uboja, privedli k preiskovalnemu sodniku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.