22:41, čet, 25. Apr

4. Mednarodni turnir Ruše OPEN 2013 je zaključen





V okviru 60 obletnice Kegljaškega kluba Ruše se je na 4. mednarodnem turnirju Ruše OPEN 2013, ki je potek od 01.06. do 16.06.2013 v Športnem parku Ruše, zvrstilo več kot 250 nastopov kegljačic in kegljačev iz vse Slovenije, sosednje Hrvaške, Avstrije in tudi Makedonije, iz več kot 40 klubov in društev.
DSC_0450
Turnir je popolnoma uspel tako iz organizacijskega, kot tudi iz tekmovalnega vidika. Na tekmovanju smo videli veliko odličnih nastopov tako tekmovalcev in tekmovalk iz samega svetovnega kegljaškega vrha, kot tudi odlične nastope slovenskih kegljačic in kegljačev iz vse Slovenije (Stoklas, Kirbiš, Benedik, Mahkovic, Manev, Bortek, Grubar, Sajko, Verbole, Živkovič, Drevenšek). Prav tako se lahko pohvalimo, da nam je skozi celotni turnir uspelo v Ruše privabiti številne ljubitelje tega športa, ki so uživali v predstavah in nastopih najboljših, še posebej pa to velja za finalne nastope, saj so prostori za gledalce bili premajhni za vse, ki so si želeli v živo ogledati nastope najboljših kegljačic in kegljačev.

DSC_0561
Turnir je potekal po sistemu predtekmovanja in finalnega nastopa, kamor se je uvrstilo 12 najbolje uvrščenih posameznikov iz predtekmovanja in 4 po izboru organizatorja. Finalni nastopi so potekali v nedeljo 16.06.2013 na kegljišču Športnega parka Ruše, ki je bil tudi soorganizator tega turnirja.

Keglanje-rezultati-moski1
Keglanje-rezultati-zenske1

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.