02:24, ned, 28. Jul

Shotokan karate-do klub Š.D. Ruše ob 40. obletnici





Shotokan karate-do klub Š.D.-Ruše je danes priredil S.K.I.F. seminar za karateiste z vrhunskim japonskim mojstrom Shihanom Masaro. Z nizom dvodnevnega dogajanja v Rušah bodo obeležili 40 let delovanja. Danes seminar, jutri pa jih čaka že tradicionalni 38. mednarodni S.K.I.F. Karate-do turnir za pokal Ruš 2015.

shotokan karate-do kluba s.d. ruse (5)2

Danes dopoldan je potekal S.K.I.F. seminar za vse karateiste z vrhunskim japonskim mojstrom Shihan Masaro MIURA, sicer tudi glavnim inštruktorjem S.K.I.F. Italije.

shotokan karate-do kluba s.d. ruse (11)

Jutri pa sledi veliki dogodek. Že tradicionalni 38. mednarodni S.K.I.F. Karate-do turnir za Pokal Ruše 2015, bo po napovedih organizatorjev v Ruše pripeljal več kot 400 tekmovalcev vseh kategorij iz klubov in zvez Slovenije in iz S.K.I.F. Italije, Srbije, Romunije, Hrvaške, Madžarske in drugih držav Evrope. Specialni gost turnirja bo Shihan Masaro Miura, 9.DAN-HANSHI.

Turnir je eden od najstarejših turnirjev karateja v Sloveniji in vsa leta posvečen padcu legendarnega Pohorskega bataljona med NOB ter kraju in občini Ruše. Tudi letos se bodo turnirja udeležili številni vrhunski tekmovalci, reprezentanti nosilci medalj iz EP in SP iz klubov Slovenije in tujine. Že ob 10h bo uradna otvoritev, od 10.30 do 13h pa sledijo kvalifikacije in finale v katah z podelitvijo priznanj, od 14h do 17h pa kvalifikacije in finale v kumiteju (borbah) posamezno in ekipno z podelitvijo priznanj in podelitev 38. Pokala Ruše 2015 naj ekipi z zaključkom ob cca. 18h.

Foto: Miha Jakin

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.