19:19, tor, 17. Sep

60 dni mineva od izginotja Mateja: Kako poteka iskalna akcija trenutno?





Več kot 50 dni je minilo od iskanja Mateja Periša (27) iz Splita, za katerim se je v noči med 30. in 31. decembrom lani izgubila sled.

Iskalna akcija še vedno poteka, v njej sodelujejo številni. Zaenkrat jim ni uspelo najti nobenega namiga, ki bi jih približal k izginotju Mateja. Portal alo.rs poroča, da je jasno, da je imel Matej okoli sebe ljudi, ki so ga zaradi njegove naivnosti, velikokrat spravile do situacij, ki so bile zanj nevarne.

Znan numerolog iz Beograda Miša Zomboran je dejal, da je sicer nehvaležno govoriti o nekom na negativen način. Matej je bil sicer pozitiven človek in je ljubil svobodo. Rad je potoval, se družil. “Toda ponavljam. Velikokrat je imel okoli sebe slabe ljudi, ki so ga izzivali. Njegova numerološka koda kaže na tragičen izid.”

V nadaljevanju je dejala, da je bilo preteklo leto zanj zelo težko. “Bil je v čudni zmedi, tako v glavi, kot v življenju nasploh. Ni bil tip, ki bi imel rad alkohol in opiate, saj je vedel, da je to zanj pogubno.”

Policisti so v tem času sicer dobili številne namige, kje vse bi lahko bil Matej. Med drugim so namigovali, da je v tujini, drugi celo, da je precej blizu mesta izginotja, v zapuščenem objektu, vagonu.

Ministrstvo za notranje zadeve Srbije poziva vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o pogrešanem mladeniču, da obvestijo policijo ali pokličejo na telefonsko številko, ki jo je družina posredovala kot kontakt: +38598432700.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.