08:26, čet, 25. Apr

Alenkin mož: “Ob zadnjem izdihu moje zlate žene so se mi zrušila tla pod nogami”





Poročali smo, da se je poslovila Alenka Janžekovič Čurin.

Na družbenih omrežjih smo zasledili zapis njenega moža, ki je eni izmed žensk, ki je Alenki še zadnjič namenila nekaj besed, odgovoril, da sta se fizično za vekomaj ločila 13. marca. “Sva še skupaj le duhovno do mojih zadnjih ur, ko se bova spet našla in za večno ostala nerazdružljiva in srečna tako kot sva bila vseh 4l skupnih let. Joj, kako me boli, da sem sam brez zlate žene, upam, da si ne bom izjokal oči, saj moram živeti dalje zaradi ljube hčerke – edinke,” je med drugim zapisal.

“13.3 so se mi v Zurichu ob zadnjem izdihu moje zlate žene zrušila tla pod nogami, ostala mi je samo zelo ozka brv, po kateri hodim, dokler se ne bom zrušil v prepad ter bova z mojo nepozabno ženo spet skupaj za vekomaj srečna.”

Spomnimo: Najprej želela v smrt skupaj

Ko smo ju pred meseci obiskali, sta nam zaupala, da sta se pogovarjala, da bi odšla oba hkrati. Marjan je to povedal tudi hčerki. Nastala je čustvena stiska, v kateri ga je hčerka opomnila, da je on tudi njen oče, tudi vnuku ni bilo vseeno. Hčerka je po besedah Alenka poudarila, da očeta hočejo imeti in ga ne bodo pustili.

Odločitev o tem, da bi odšla oba v smrt, sta opustila, odločitev o tem, da bo Alenka nekega dne prostovoljno in dostojanstveno odšla, pa je v celoti podprl. “Jaz sem rekel, ko si je urejala papirje, da ko bo tako daleč, jaz te oviral ne bom,” nam je takrat povzel njun pogovor. Čeprav je vedel, da bo brez nje ostal sam, je v solzah ganjen izpostavil: “Zakaj bi se morala matrat, v muki živet, če ni potrebno oziroma če si tega ne zasluži.”

Več lahko preberete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.