01:18, ned, 7. Jul

Ana Roš Stojan: Še predno se je začelo zares, je že konec zaradi nepremostljivih razhajanj





Ana Roš Stojan, odlična chefinja in poslovna ženska, je v preteklem času doživela uspehe tako na ljubezenskem področju, saj spada z možem med mladoporočence, kot tudi na kuharskem in poslovnem področju. Zdaj pa očitno zaključuje zgodbo, ki se še ni niti dobro začela.

Ana Roš Stojan bi namreč morala prevzeti vodenje restavracije v Savudriji, in sicer v novem luksuznem letovišču Petram Resort & Residences. Toda skupni načrti med vodstvom letovišča in Ano Roš Stojan so očitno splavali po vodi.

Chefinja je namreč preko svojih predstavnikov na Instagramu sporočila, da restavracije ne bo odprla skupaj z vodstvom letovišča, so zapisali na portalu Žurnal24. Nekaj mesecev skupnega dela in načrtovanja je sicer za njimi, a zdaj Ane Roš Stojan očitno ne bo več zraven, poročajo. Zapisali so, da se je angažirala in želela ustvariti edinstveno izkušnjo, pri kateri bi sodelovali z lokalnimi ribiči in kmeti. Sporočili so, da zaradi nepremostljivih razhajanj v mnenjih z vodstvom resorta sodelovanja ne bo. Kot razlog so navedli še, da se gostinstvo v zadnjem času sooča s težavami. Obe strani pa sta se po pogovoru odločili za prekinitev sodelovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ana ros (@anaros40)


Da bo sicer sodelovala v tem projektu, smo poročali lani, ko so o tem pisali tudi hrvaški mediji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.