21:49, sre, 24. Apr

Andrej Šifrer spregovoril o hudih zdravstvenih težavah





Slovenski pevec, Andrej Šifrer, je pred kratkim za slovenski medij spregovoril o hudih zdravstvenih težavah, ki jih je imel pred leti.

17. oktobra 2017 je Andrej Šifrer zaradi slabega počutja poklical svojo hči Evo. Zelo hitro so ukrepali in poskrbeli, da je ozdravel ter da je še vedno z nami. “Čisto navadno jutro ob 7. uri zjutraj, z bolečino, enim ceglom tukaj notri,” je na Radio Veseljak voditeljema zaupal glasbenik in pokazal na področje srca.

Nato je takoj poklical svojo hči Evo, ki je zdravnica, a na drugem področju – otorinolaringologiji, ki je rekla, da naj kar pokliče na urgenco. Glasbenik je to tudi storil, povedal, da se slabo počuti, težko diha, ter da se mu vrti. Po opisu simptomov, so k njemu domov takoj poslali ekipo.

Sledila je operacija in okrevanje 

Izkazalo pa se je, da je imel zamašitev koronarne arterije, kjer gre za moteno oskrbo srčne mišice s krvjo. Sledila je operacija, po kateri je dokaj hitro okreval. Praktično po enem tednu je prišel domov, kjer ga je čakala kopica prijateljev, ki so ga posedeli na stol, povedali da so poskrbeli za hrano in pijačo, on pa bo le z njimi tam sedel.

Celotno zgodbo in to, kako je potekalo okrevanje, o katerem v javnosti redko spregovori, pa v spodnjem videu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.