18:02, pon, 22. Jul

Ante Šimundža o turških vlagateljih: “Športni direktor nam je posredoval vse informacije”





Trener NK Maribor Ante Šimundža je pred štajerskim derbijem, ki bo v nocoj, 4. maja, ob 20.15, odgovarjal tudi na vprašanje o morebitnem turškem sodelovanju v NK Mariboru.

V zadnjih dneh se je veliko poročalo o tujem investitorju, ki bi lahko kaj kmalu začel sodelovanje z NK Maribor. V klub bi naj kmalu pritekli evri turškega milijonarja Acuna Ilicalija, ki je v oddaji Pod prečko na Sport klubu to tudi priznal. Vse skupaj so za omenjen medij potrdili tudi pri NK Maribor, direktor mariborskega prvoligaša, Bojan Ban pa je vseeno poudaril, da še ne gre za zaključeno zgodbo.

Posredovali so jim informacije, kako stvari potekajo

Kako je vse skupaj vplivalo na ekipo? “Športni direktor nam je posredoval vse informacije, kako stvari potekajo. Zdi se mi prav, da pridejo informacije tudi do prve ekipe, ki je lokomotiva kluba. Smernice kluba so nam bile pojasnjene, za kar se vodstvu zahvaljujemo. A fantje v prvi vrsti razmišljajo o igrišču, zato smo tudi tukaj, druge stvari pa niso neposredno za nas,” je trener Maribora Ante Šimundža komentiral prevzem kluba s strani turškega investitorja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.