12:16, čet, 25. Apr

Aprila v Dravogradu kar trije dogodki





Aprila bo v Mladinskem centru Dravograd zelo pestro. Tokrat vabljeni na tri različne dogodke:

Najmlajši vabljeni to soboto, 5. 4., ob 10:00, na velikonočno ustvarjalno delavnico;
Vsi tisti otroci (in seveda starši, babice, dedki,…), ki radi ustvarjate, packate, rišete, lepite in kreativno preživljate svoj prosti čas, lepo vabljeni na velikonočno ustvarjalno delavnico v Mladinski center Dravograd. Ne bo vam dolgčas!
Zaradi nabave materiala so prijave na delavnico OBVEZNE! Zbirajo jih na telefonski št. 87 23 577 v času uradnih ur ali na e- naslovu mladinskicenter.dravograd@gmail.com. Delavnica je brezplačna!

easter

Tisti, ki radi planinarite in uživate v naravi;

Društvo MCD v soboto, 13. 4., organizira pohod na Košenjak, zbirno mesto za vse zainteresirane je pred OŠ Neznanih talcev Dravograd.
Izpred šole krenemo ob 8.00.
Vsi, ki se boste pohoda udeležili, morate biti polnoletni ali pa v spremstvu staršev oz. skrbnikov. Ne pozabite na primerna oblačila in obutev.
Za dodatne informacije so dosegljivi na tel. št. 02 87 23 577 (v delovnem času). Vljudno vabljeni!

košenjak

Za starše in vse, ki vas tematika zanima;

Vabljeni na predstavitev knjige Dr. Alberta Mrgoleta in Leonide Mrgole, Izštekani najstniki in starši, ki štekajo: Starši- tukaj in zdaj.

Knjiga je napisana s srcem, v enakem duhu pa bo potekala tudi njena predstavitev. Avtorja sta na 416 straneh zajela vse možne situacije, s katerimi se morajo poprijeti starši, ki vzgajajo najstnike. Ponujata nasvete, kako se z določeno situacijo spoprijeti ter ravnati odgovorno in povezovalno.

Avtorja sta starša štirih odraščajočih otrok in družinska terapevta, priljubljena zaradi svojega posebnega načina dela, kjer staršem zelo iskreno in neposredno pokažeta včasih nenavadno preproste rešitve za njihove velike stiske ali strahove.

izštekani

Predavanje je brezplačno. Prisrčno vabljeni!

Predavanje organizirata: Društvo Mladinski center Dravograd in KTV Dravograd

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.