02:19, pet, 29. Mar

Arsenovič užalil svetnike. “Ne postavljate non stop nekih vprašanj in nam s tem kradete čas”, takšno je bilo njegovo opravičilo





Tudi na tokratni seji mestnega sveta MO Maribor je bilo na trenutke precej napeto. Po tem, ko so komentirali nov zgodovinski proračun, je po mnenju Milana Mikla iz Liste France Kanglerja sledil Stojan Auer iz Liste za pravičnost in razvoj, ki je ocenil, da je proračun zelo investicijsko in optimistično naravnan.

“Apeliral bi, da nam do naslednje seje izluščite prioritete. Vsi si želimo vse, kar je zapisano, vendar bi želeli, da prioritete izluščimo skupaj in pripeljemo do konca našega skupnega mandata. Ne gre samo vas, gre za vse nas,” je dejal.

Mariborski župan se je na to odzval: “Upam, da bomo čim več realizirali. In prosim tudi za pomoč pri tem, ki se lahko kaže pri tem, da ne postavljate non stop nekih vprašanj in nam s tem kradete čas in onemogočate razvoj mesta. Če bi že res radi pomagali.”

Njegova izjava je razburila Mikla, ki je želel, da se Arsenovič opraviči. Kako je izpeljal to opravičilo, in ali je bilo iskreno ali zgolj, ker je to moral storiti, pa precenite sami.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.