05:51, pet, 29. Mar

Bliža se športno-dobrodelni dogodek v Mariboru – Večer za zmage





Ta konec tedna (v petek, 2.12.) se bo v dvorani Tabor Maribor zgodil Večer za zmage.

Le še nekaj dni nas loči do športnega spektakla v dvorani Tabor Maribor. V petek 2.12. bomo lahko uživali v pestrem športnem dogajanju, ki bo povsem v znamenju dobrodelnosti. V ringu in na tatamiju bomo videli osem izjemnih dvobojev, z osrednjo borbo večera, borbo za naslov svetovnega kickboks K1 prvaka. Še pred začetkom dogajanja (od 17.00 dalje) pa bodo lahko obiskovalci dogodka z nakupom spominskih kartic prostovoljno podprli dogodek in se fotografirali z izjemnimi gostujočimi športniki: Janjo Garnbret, Miroslavom Cerarjem, Dejanom Zavcem, Kristjanom Čehom, Marcosom Tavaresom, Benjaminom Savškom in organizatorjem dogodka, Tomažem Barado. Vstop v dvorano je brezplačen. Ves izkupiček od dogodka gre v sklad Fundacije za šport OKS.

Večer za zmage bo postregel z 8 izjemnimi kickboks borbami. Od tega se bodo 4 odvile na tatamiju in 4 v ringu.

Borbe si bodo sledile po spodnjem redosledu:
Urška Gazvoda (slo) : Sara Pešu (hr)
Vito Kirbiš (slo) : Robert Rezo (hr)
Ali Botonjić (slo) : Marco Masser (hr)
Borba srbskega in bosanskega predstavnika – informacije naknadno
Tyra Barada (slo) : Karla Bobanović (srb)
David Žibrat (slo) : Lorenzo Giornelli (ita)
Žiga Zagoranski (slo) : Ivan Penzo (ita)
Žiga Pečnik (slo) : Alessio Zeloni (ita)

Dogajanje v dvorani pa se bo začelo vsaj eno uro pred prihodom prvih borcev v ring (18.00). Ob 17.00 se bodo namreč odprla vrata dvorane Tabor, kjer bodo lahko obiskovalci z nakupom dobrodelnih spominskih kartic prostovoljno podprli dogodek (VSTOP V DVORANO JE SICER BREZPLAČEN). V sklopu dobrodelnega dogajanja se bodo lahko obiskovalci dogodka med 17.00 in 18.00 fotografirali z izjemni slovenskimi športniki.

Izkupiček gre Fundaciji Miroslava Cerarja pri OKS

Prisotni bodo: Janja Garnbret, Dejan Zavec, Miroslav Cerar, Kristjan Čeh, Marcos Tavares, Benjamin Savšek in organizator dogodka Tomaž Barada. Z izkupičkom od dogodka, ki gre Fundaciji Miroslava Cerarja pri OKS, bomo podprli športno pot mladih športnikov iz socialno ogroženih družin. Vsi, ki želijo izkazati podporo Fundaciji, pa lahko prostovoljni prispevek za športnike nakažejo tudi neposredno na TRR Fundacije (TRR 031001003083211) Fundacija Miroslava Cerarja, Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana / Zadeva: Večer za zmage

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.