19:05, čet, 28. Mar

Blue Knights so bili humanitarni





Blue Knights je neprofitna mednarodna organizacija, ki jo sestavljajo aktivni in upokojeni policisti in policistke, katere druži skupna ljubezen do vožnje z motocikli. Ta vikend so združili svoje moči in organizirali humanitarno akcijo Rodeo Blue Knights Slovenija 1.


K akciji so povabili vse motoriste in druge, ki so bili pripravljeni prispevati nepoškodovane igrače za otroke v slovenjegraški bolnišnici. V akciji so sodelovali tako domačini, kot tudi tujci.

Klub Blue Knights Slovenija 1 deluje že sedmo leto in pravijo, da med njimi ni tujcev, so le prijatelji katerih še nisi spoznal. Veseli so, da se njihov klub širi in tako lahko še bolje pomagajo drugim.Motoristi so se zbrali na poligonu varne vožnje avtošole Relax v Otiškem vrhu in jih nato predali bolnišnici.

Igrače so po krajši kulturni prireditvi podarili slovenjegraški bolnišnici, kjer so bili zelo zadovoljni z donacijo Blue Knightsov. Otroci se igrač vedno zelo razveselijo in na tak način so jim definitivno pričarali nasmeške na njihove obraze.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.