07:50, pet, 28. Jun

Bo spor med slovenskimi glasbenikoma dobil epilog v boksarskem ringu?





Naša zelo znana glasbenika Challe Salle in Zlatko očitno nista v najboljših odnosih.

Kot smo poročali, je Challe Salle namreč pred kratkim gostoval pri priljubljenem Peru Martiću, kjer pa je povedal kar nekaj krepkih na račun Zlatka, kateremu pa to ni bilo všeč. Med drugim je Challe Salle povedal, da se kot človeka in glasbenika zelo razlikujeta in da imata različna mnenja glede številnih stvari. Kot je dejal, se je Zlatko velikokrat izkazal kot zahrbten človek do njega. Obregnil se je tudi ob število ogledov, ki jih imajo Zlatkove pesmi v zadnjem letu.

Zlatko se je na omenjen stream Challeta Salleta pri Pero Martiću odzval z objavo na Instagramu, kjer zahteva uradno javno opravičilo, sicer pa je napovedal “diss track”. Sprašuje se, zakaj ga je Challe Salle sploh omenjal na streamu. Opozori ga, da v kolikor ne pride de opravičila prihaja komad, ki bo dober in s katerim se Challe Salle ne more kosati – ne na mikrofonu, ne v ringu.

Ker se, kot kaže, Challe Salle ne namerava opravičiti, to je namignil tudi v svoji Instagram zgodbi, je Zlatko objavil nov video na Instagramu, kjer se sprašuje “Kdo je Nemanja?” Namigne še, da naj ostanejo na preži, da kmalu objavi nov “spot”. Prihaja “diss track”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

Med omenjeno dvojico se očitno hudo iskri … Omenjalo se je celo boksarski obračun, ki bi ga naj bil, po neuradni informacijah Pero Martić pripravljen organizirati. Bo prišlo na slovenski sceni do “beefa”? Ali do boksarskega obračuna?

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.