14:34, ned, 1. Sep

Bolnišnica z razpisom za direktorja in strokovnega direktorja





Bolnišnica Topolšica je v časopisu Delo in uradnem listu objavila razpis za direktorja in strokovnega direktorja. Prijava na razpis bo pravočasna, če bo pisna vloga z dokazili na naslov bolnišnice prispela do 15. septembra.

Na razpis za direktorja bolnišnice s štiriletnim mandatom se lahko prijavijo kandidati z izobrazbo, pridobljeno s študijskim programom druge stopnje, oziroma z izobrazbo, ki tej ravni ustreza. Imeti morajo najmanj pet let delovnih izkušenj s področja organizacije, vodenja in upravljanja ter znanje najmanj enega svetovnega jezika. Ob tem morajo kandidati predložiti program dela in razvoja bolnišnice.

Kakšni so pogoji?

Za strokovnega direktorja bolnišnice s prav tako štiriletnim mandatom pa se lahko prijavijo kandidati, ki imajo izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno s študijskim programom druge stopnje, oziroma izobrazbo, ki tej ravni ustreza. Imeti morajo najmanj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih v zdravstvu ter znanje najmanj enega svetovnega jezika. Kandidati morajo predložiti program strokovnega dela in razvoja bolnišnice.

Tako kandidati za direktorja kot kandidati za strokovnega direktorja morajo ob prijavi med drugim predložiti potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda ministrstvo za pravosodje. O izbiri bodo kandidati obveščeni v osmih dneh od imenovanja kandidata, so v razpisu še zapisali pri Bolnišnici Topolšica.

Na čelu Bolnišnice Topolšica je sicer zdaj Jurij Šorli, strokovna vodja pa je Jana Makuc.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.