12:02, sre, 4. Okt

Boris Johnson na počitnicah v Sloveniji

Britanski premier v odhajanju Boris Johnson se mudi na krajšem zasebnem potovanju v Sloveniji, so za STA potrdili v kabinetu predsednika vlade Roberta Goloba.

Dodali so, da njuno srečanje ni predvideno. Johnson naj bi z ženo Carrie pripotoval na zapoznele medene tedne, poročajo britanski mediji.

Na Downing Streetu sicer uradno niso želeli izdati, kje točno bo Johnson ta teden počitnikoval, vendar so britanski mediji razkrili, da sta zakonca na zasebnem potovanju v Sloveniji. Kje v Sloveniji se mudita, pa za zdaj ni znano.

Menijo, da ni izbral najbolj primernega časa za dopust

Johnson, ki se je odpravil na dopust v času, ko se gospodarska kriza na Otoku poglablja, je sicer v Veliki Britaniji deležen številnih kritik. Na počitnice se je odpravil prav v času, ko je britanska centralna banka opozorila na bližajočo se recesijo in zvišala obrestne mere.

Na dopustu je tudi britanski finančni minister Nadhim Zahawi, opozicijska laburistična stranka pa je dva najvišja vladna ministra posledično kritizirala zaradi odsotnosti ob neprimernem času, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav