22:45, čet, 25. Apr

Božiček obdaril otroke na ”Ranhofu”





V petek, 23. decembra, je otroke iz Fale občini Selnica ob Dravi, obdaril Božiček, ki se je tokrat pripeljal kar s kočijo, skupaj s svojimi pomočniki- palčki.

Tokrat so za otroke, ki so Božička pričakali zunaj na prostem, pripravili tudi zanimiv program, ki ga je izvedel čarovnik. Tako je pričaral nasmeh na obraz otrokom, ki so bili njegovi asistenti, prav tako tudi tistim, ki niso bili tako pogumni, da bi stopili na »njegova tla«, in se morda naučili čarovnijo ali dve.


Kot je povedal Božiček so bili tamkajšnji otroci zelo pridni, zato jih je tudi obdaril, jih nekoliko posladkal, ni pa manjkalo tudi toplega čaja za otroke, prav tako pa so se lahko ob kuhanem vinu ogreli tudi odrasli. Kot je v navadi za ta praznični čas, so lahko poskusili tudi kakšno izmed dobrot, ki so jih pripravili, ter preživeli vesel in prazničen večer v družbi Božička, otrok in čarovnika, ki jih je s svojimi čarovnijami zabaval skozi večer.

Druge novice

Comments

  • Urška

    31 decembra, 2011

    Pozdravljeni!
    V začetku bi rada pohvalila vaše delo, saj krajani z veseljem spremljamo aktualno dogajanje našega kraja ter okoliških občin. Spletno stran lokalec.si sem obiskala z namenom, da si ogledam prispevek, ki je nastal v petek, 23. 12. 2011, ko je na Fali otroke obiskal Božiček. Pripomnila bi rada, da Božiček ni obdaril otroke v Črešnjevcu, pač pa na Fali. Črešnjevec je vas, skozi katero se je sicer potrebno peljati, da se pride k nam, na Falo, kjer se je ustavil tudi Božiček. Drugače se naš del Fale imenuje tudi “Ranhof” in “Ranhoferčani”, ki smo tako ali drugače prispevali nekaj energije, idej in prostega časa, da smo izvedli t.i. Božičkovanje v svojem kraju, res ne moremo dopustiti, da se nas pripisuje k drugi vasi.

    Lep pozdrav in uspešen začetek novega leta.

    Urška

    Replay
  • admin

    3 januarja, 2012

    @Urška: hvala za komentar, za napako se opravičujemo, smo popravili.
    lp
    ekipa Lokalec.si

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.