13:31, sob, 6. Jul

Butan plin: preventivni ukrepi pri uporabi utekočinjenega naftnega plina za kuhanje ali ogrevanje





Ob aktualnih poplavah je družba Butan plin objavlja preventivne ukrepe pri uporabi utekočinjenega naftnega plina (UNP) za kuhanje ali ogrevanje.

V okviru aktualnih razmer v državi, zaradi zagotavljanja varnosti tako naših uporabnikov kot tudi vseh ostali prebivalcev, opozarjajo na potrebno preventivno ukrepanje v primeru uporabe utekočinjenega naftnega plina (UNP) za kuhanje ali ogrevanje, da se izognejo morebitnim dodatnim nezaželenim dogodkom.

Uporabnikom na kriznih območjih, kjer obstaja možnost poplav, svetujemo preventivno ukrepanje, in sicer da zaprejo vse ventile na plinohramih in jeklenkah. To izvedejo z vrtenjem ventila v desno.

VIR: Butan plin

Zaradi izrednih razmer so zagotovili 24/7 dostopne kontaktne osebe, ki so na voljo v primeru težav ali vprašanj, in sicer na telefonskih številkah 01 5889 838 ali 080 2005.

Več o varnostnih nasvetih tako uporabe plinskih jeklenk kot v primeru uporabe UNP za ogrevanje najdete na njihovi spletni strani na tej povezavi.

V primeru izrednih razmer svetujejo, da se ljudje obrnejo na pomoč pristojnim službam na terenu, saj je zaradi aktualnih razmer in stanja na cestah dostop naših interventnih ekip otežen ali za določene primere nemogoč.

Dodatno obveščajo, da bodo sprejeta naročila obdelali in dokončali v najkrajšem možnem času oz. kakor bodo dopuščale vremenske razmere ter razmere na cestah: “Naše linije ostajajo odprte za naročila. Vse uporabnike prosimo za razumevanje. Poskrbimo vsi za svojo varnost in pomagajmo po svojih močeh!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.