21:13, čet, 4. Jul

Četverčki dobro napredujejo: “Ko se je to zgodilo, sva vedela, da je to božji dar in da morava iti skupaj do konca. Z ljubeznijo in vero se da vse premagati”





Pred dnevi smo poročali, da so se v ljubljanski porodnišnici rodili četverčki. Oče Nemanja in mama Milana Petrović sta rojena v Banja Luki, trenutno pa živita v Celju in že imata petletnega sina.

“Žena in otroci so v redu. Vse je bilo v redu zahvaljujoč strokovnemu osebju UKC Ljubljana. Vesel sem in ponosen, malo pod stresom ,” je za RTL povedal Petrović. Poudaril je, da so dojenčki v inkubatorju in počasi napredujejo. “Ko se je to zgodilo, sva vedela, da je to božji dar in da morava iti skupaj do konca. Z ljubeznijo in vero se da vse premagati,” je še dodal za prej omenjen medij.

“Danes sem najsrečnejša, najbolj ponosna in najbogatejša ženska na svetu. Hči mi je rodila štiri vnuke”

“Jaz in moj najstarejši vnuk Konstantin Petrović se želiva zahvaliti sorodnikom, prijateljem, vsem znanim in neznanim ljudem ob toplih in čudovitih voščilih poslanih ob rojstvu mojih štirih vnukov Mateja, Marka, Luka in Jovana. Res je nemogoče odgovoriti na vse čestitke, ampak tukaj se vsem iskreno in iskreno zahvaljujem,” je zapisala babica Ranka Gaković.

“Nisem pričakovala, da bo rojstvo mojih dragih vnukov pritegnilo toliko pozornosti, vendar smo veseli, da smo lahko veselje delili z vami dragi prijatelji.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.