18:10, sob, 27. Jul

Daljši zastoji na slovenskih cestah





Slovenske ceste so ta konec tedna po pričakovanjih zelo prometno obremenjene, nastajajo številni zastoji, ki vodijo v zamude. Na primorski avtocesti od Razdrtega proti Ljubljani se zastoji pojavljajo na več odsekih, čas potovanja se po podatkih prometnoinformacijskega centra podaljša za približno eno uro.

Proti Primorski nastaja zastoj od Ljubljane proti Brezovici. Na štajerski avtocesti je zastoj med Dramljami in Slovenskimi Konjicami poti Mariboru ter pred Šentiljem proti Avstriji. Na gorenjski avtocesti je zastoj med priključkoma za Jesenice proti Ljubljani.

Na avstrijski strani predora Karavanke je petkilometrski zastoj, na slovenski pa je ta dolg šest kilometrov. Na prometnoinformacijskem centru za pot proti Jesenicam in Kranjski Gori priporočajo izvoz Jesenice vzhod.

Zastoji so tudi na cestah Sečovlje-Izola v obe smeri, Dragonja-Šmarje-Koper prav tako v obe smeri in na cesti Lesce-Bled. Na cesti Šentjernej-Križaj je v Šentjerneju v semaforiziranem križišču zaradi prometne nesreče oviran promet.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.