14:48, ned, 30. Jun

Damjan Murko o nastopih, projektih in dopustu: Pred vrati je nova pesem Hočem zdravnika





Govorili smo z Damjanom Murkom, ki je bilo leto 2024 polno posebnih doživetij in novih projektov.

Vsak njegov nastop je edinstveno doživetje, saj mu kroženje energije med njim in publiko prinaša največje zadovoljstvo, nam pove. Po več kot 20 letih uspešne kariere, ki jo je zgradil, kot sam poudari, na spoštovanju publike in sodelovanju z mediji, je glasbenik še vedno predan svojemu delu in občinstvu.

Največja novost tega poletja je njegova nova pesem “Hočem zdravnika”, ki bo kmalu ugledala luč sveta

Ta projekt ga bo najbolj okupiral v prihajajočih mesecih, poleg številnih nastopov, ki so že razprodani. Za glasbenika je izid nove pesmi in videospota kot rojstvo novega otroka – velika odgovornost in obilo dela s promocijo. Samozavestno priznava, da mu to delo že leta odlično uspeva, saj na tem področju nima konkurence.

Med poletjem načrtuje tudi zaslužen dopust

Z družino so se ravnokar vrnili iz Budimpešte, kmalu pa bodo odpotovali v London, Bologno v Italiji in na Hrvaško. Kljub zasedenemu urniku si vsak dan vzame vsaj dve uri tišine v naravi. To je njegova praksa že vrsto let, saj mu omogoča, da bere, premišljuje in sanja o prihodnosti – tako osebni kot karierni. Svojo prosti čas preživlja premišljujoče, sanjari o tem, kje je bil, kje je zdaj in kam še želi priti, vse z mislijo na svojo družino, ki je središče njegovega življenja, poudari Murko.

Njegove osebne želje in cilji za preostanek leta 2024 so jasni. Največji poudarek je na novi pesmi, saj želi, da jo ljudje sprejmejo in da postane še ena njegova velika uspešnica. Poleg tega si prizadeva za telesno čilost in čustveno stabilnost ter distanco od stvari in ljudi, ki mu jemljejo energijo. Verjame, da čas pokaže, kdo je resnično vreden njegove pozornosti in energije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.