00:32, ned, 28. Jul

DAN ODPRTIH VRAT 2015 V OBČINI RUŠE





Tudi Občina RUŠE se v sklopu Dneva odprtih vrat v občinah, priključuje akciji ODPRTA VRATA, ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala 11. februarja 2015. Letošnja skupna akcija slovenskih občin in Skupnosti občin Slovenije bo poteka že četrtič zapored.

obcina ruse

“S skupno akcijo občin želimo opozoriti na številne dobre in uspešne projekte slovenskih občin ter tako pokazati očiten napredek, kateremu smo priča v letih od reforme lokalne samouprave v številnih lokalnih okoljih,” so sporočili iz Občine Ruše.

Dan odprtih vrat bo na Občini Ruše v sredo, 11. februarja, kjer bo moč vstopiti v OBČINSKO UPRAVO IN REŽIJSKI OBRAT, med 13.00 in 16.00, kjer bo možen ogled prostorov, zaposleni pa bodo na razpolago za morebitna vprašanja in
DOMA KULTURE BISTRICA OB DRAVI, Ul. 27 decembra 2, med 15:00 – 16:30, kjer bo možen ogled energetsko saniranega objekta.

Na ta dan bodo številne občine po Sloveniji občankam in občanom odprle vrata svojih uspešnih projektov – od novih vrtcev, turističnih informacijskih centrov, športnih dvoran, čistilnih naprav, sončnih elektrarn, mladinskih centrov – ter jim pokazale koliko dobrega je bilo narejenega in kako. Prav tako bodo organizirale kvize, srečanja s civilnodružbenimi skupinami, socialnimi podjetji ter srečanja z občankami in občani.

Foto: OBČINA RUŠE

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.