18:10, pet, 19. Apr

Dan potem: Resnica o nafti v Sveti Trojici





Nikakršnega potrdila ali dokazila ni, da pod tlemi Svete Trojice ni nafte, no, pa tudi potrdila, da dejansko je, še nismo videli. 

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Včeraj smo poročali o tem, da je občan Svete Trojice na svoji parceli med izkopom zemlje odkril nahajališče nafte in skupaj s trojiškim županom Davidom Klobaso sklenil pakt o njenem črpanju.

Župan: Vrček nafte v vsak dom!

Novica je takoj postala precej odmevna, na Facebooku pa tudi komentirana. Da bi razblinili vse dvome tistih, ki novici kar niso mogli verjeti, smo se sestali še z županom Klobaso, ki nam je v živo preko Facebook prenosa zaupal malo več podrobnosti o načrtih. Malo pa je ostal še vedno tudi skrivnosten, a je povedal, da so v Sveti Trojici že začeli kampanjo “Vrček nafte v vsak dom!”.

Župan: V teh težkih časih si vzemimo trenutek, da se nasmejimo

Po prespani noči pa je vendarle treba zapisati: “Včeraj je bil prvi april.” In novica je bila prvoaprilska šala, ki jo je naše uredništvo ustvarilo skupaj s trojiškim županom, da našim bralcem, gledalcem in sledilcem malo polepšamo dan – ki je hkrati bil kot prvi april rezerviran za šale, kot prvi dan novega lock downa pa še kako resen. In tu je še  prijazno sporočilo Davida Klobase: “Mislim, da je pomembno, da si v teh težkih časih, kje je vse drugo prej, kot pa veselje, druženje in šaljenje,  vzamemo vsaj trenutek, da se nasmejimo. Z našo prvoaprilsko potegavščino nismo škodili nikomur, je pa naša novica o  najdbi nafte vznemirila v pozitivnem smislu naše občanke in občanke.”

In upamo, da smo uspeli res koga nasmejati.

Druge novice

Comments

  • Danica

    2 aprila, 2021

    haha, dobro ste nas naplahtali glede nafte. Razmišljala sem že kdaj boste povedali o nezemljanih, ki so pred mnogimi leti preletavali Sv. Trojico (3 lučke na nebu) zaradi katerih so kasneje zgradili Cerkev Sv. Trojice v Slov. goricah. Kaj več o tem bi tudi lahko povedali.

    Replay
  • davorin

    2 aprila, 2021

    Sv. Trojica je izredno pozitiven, zanimiv in lep podeželjski kraj. Trenutno še ima vonj po podeželju, upajmo le, da bo tako tudi ostalo, da se ne bo preveč gradilo.. preveč priseljencev lahko prinese težave. Raje služite denar na turizmu kot pa priseljevanju. lp

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.