Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo

Popoldne in zvečer bo v notranjosti nastalo nekaj krajevnih ploh in neviht. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija. V četrtek bo deloma sončno, popoldne in zvečer bodo predvsem v severni polovici Slovenije nevihte, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

FOTO: pixabay.com

Nevihte se bodo nadaljevale tudi v noč na petek. Najnižje jutranje temperature bodo od 16 do 21, v alpskih dolinah okoli 13, najvišje dnevne od 26 do 31 stopinj Celzija.

Obeti: V petek bo deloma sončno, popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte. V soboto bo večinoma sončno, verjetnost za kakšno popoldansko nevihto bo precej majhna.

Vremenska slika: Nad Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka. Vremenska fronta se zadržuje nad zahodno Evropo. K nam ob šibkih severozahodnih vetrovih doteka topel in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo večinoma sončno. Ob Jadranu bo suho, drugod bodo popoldne in zvečer nastale krajevne plohe in nevihte. V četrtek bo večinoma sončno. Predvsem v Alpah bodo popoldne in zvečer nastajale krajevne nevihte.

Biovreme: V sredo in četrtek bo vpliv vremena na počutje ljudi večinoma ugoden.
Vir: STA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV