03:16, pet, 5. Jul

Dejan Vunjak se odpravlja na vseslovensko turnejo





Dejan Vunjak se po uspešni novi priredbi očetove skladbe ‘Rad bi ti rekel nekaj lepega’ odpravlja na svojo prvo koncertno turnejo po slovenskih kulturnih domovih.

Priredbo pesmi ‘Rad bi ti rekel nekaj lepega’ je Dejan Vunjak zapel s pevko ansambla Saša Avsenika Lucijo Selak. Priredba pa je takoj požela velik odziv in pohvale poslušalcev.

Dejan velja za veseljaka po duši. Pred kratkim je zapisal na družbenih omrežjih, da se podaja na koncertno turnejo. “Dragi moji, skupaj smo že 12 let. Skupaj se veselimo, skupaj norimo, skupaj prepevamo. Zato imam za vas eno veselo, lepo novico, za katero sem komaj čakal, da vam jo povem. Za vse prijatelje, ki nas zvesto spremljate, smo z Brendijevimi barabami naredili eno posebno, čudovito, prvo koncertno turnejo,” je povedal v posnetku, ki ga je delil na svojih družbenih omrežjih.

Dodal je, da se odpravljajo v 15 kulturnih domov po Sloveniji, povsod pa bodo obiskovalci lahko slišali ogromno njegovih in Brendijevih skladb v malce drugačni preobleki ter tudi kakšno skladbo, ki je do zdaj mogoče še niso slišali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.