00:18, tor, 30. Jul

Dejan Zavec: boksar, ki ruši stereotipe





Srčen, preprost, skromen, realen… Vse to in še kaj smo slišali na sinočnjem Večeru v živo z Dejanom Zavcem. Zbrani v dvorani Union so mu ponosno zaploskali.
zavec 4

Dejan Zavec je najboljši slovenski boksar, svetovni prvak, ambasador ferpleja in pozitivnih vrednot, preprosto Mister Simpatikus. Ljudi je ganil s svojo življenjsko zgodbo, kakor tudi s športnimi uspehi. Tisti, ki ga spremljajo že leta, so mu z veseljem prisluhnili, mu postavili kakšno vprašanje ali pa z njim ter ostalimi zbranimi delili kakšno svojo misel. Slišali smo tudi precej o Dejanovem zasebnem in družinskem življenju. Njegova žena Nataša Zavec Erman nam je z nasmehom zaupala, da so jo prijatelji in znanci že nekajkrat zafrkavali, ker jo doma čaka upokojenec: “Ampak, če je ta upokojenec Dejan Zavec, je to res nekaj čudovitega.

zavec 2

Dejan nam je zaupal, da ima kot upokojenec (še) manj časa kot prej. “Počnem tudi več stvari hkrati oziroma tisto, kar nisem uspel skozi kariero”, je povedal. Svoje znanje vztrajno prenaša na podmladek, nenazadnje je izobražen trener boksa s številnimi, bržkone neprecenljivimi osebnimi izkušnjami. Ne glede na njegovo svetovno prepoznavnost, vseskozi ostaja skromen. “Ko po nekem času še vedno dobiš takšna sporočila, takšen feedback, je to tisto, kar sem nekako trdil skozi vso obdobje kariere: da smo na tisti pravi poti in da delamo prav, tudi za ljudi, ne samo za sebe”, pravi Dejan, ki verjame, da lahko vedno uresničimo sanje.
Podrobnosti nocoj ob 18.30 na BK TV.
dejan zavec

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.