Do napada mladoletnika ni prišlo

Danes so nekateri mediji poročali, da naj bi v Mariboru na Koroški cesti prišlo do napada mladoletnika in da je ta utrpel poškodbe z nožem. Kot so poročali, naj bi ga napadla tuje govoreča skupina ljudi. Mariborski policisti pa so sporočili, da po prvih ugotovitvah do napada ni prišlo.

Danes, okrog pol sedme ure zjutraj so bili policisti obveščeni, da naj bi neznanci napadli in poškodovali 17-letnika v Mariboru. “Zaradi nasprotujočih si navedb v prijavi, večkrat spremenjene izjave mladostnika in drugih okoliščin obravnavanega primera, policija nadaljuje z intenzivnim preverjanjem okoliščin. Prva zbrana obvestila kažejo na to, da do napada več oseb ni prišlo. V noči na 1. februar tudi ni bilo podane nobene podobne prijave, na podlagi katere bi lahko sklepali, da se je na tem območju zadrževala skupina, ki bi sodelovala pri takšnem dejanju,” so sporočili iz PU Maribor.

Nekateri mediji so namreč danes poročali o izpovedi matere napadenega, da je 17-letnika napadlo več tujcev oziroma skupina tuje govorečih ljudi. Izpoved matere govori tudi o večih urezninah in kasnejši obravnavi mladoletnika v mariborskem UKC.

Policisti ob tem vse, ki bi karkoli pomagali pri razjasnitvi okoliščin opisane prijave naprošajo, da obvestijo policiste na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV