23:54, tor, 23. Apr

Dobra novica: Pogodba za drsališče v Mariboru je podpisana





Maribor bo očitno že prihodnji teden imel drsališče na prostem.

Silvester Gorjup je danes na družbenem omrežju sporočil dobro novico – pogodba za drsališče je podpisana. Kot je še zapisal, da ta teden pripeljejo in postavijo. Dodal je, da je bil minuli teden zelo zaseden, imel je mnogo klicev in organizacija ni lahek zalogaj, pohvalil je, da jim k sreči Elektro Maribor in Mariborski vodovod prihajata nasproti, s tem pa so jim bile precej olajšane priprave, za kar so jim zelo hvaležni.

Uporaba za otroke do 15 let bo brezplačna

Znesek za drsališče je 22 tisoč evrov, in le-ta je viden tudi na pogodbi, ki jo je Gorjup objavil na družbenih omrežjih: “Trenutno smo blizu 13.000€, nekatera podjetja bodo svoj del namenila preko TRR-ja, zato tak znesek. Mi še zmerom zbiramo, vsak najmanjši prispevek veliko pomeni. Uporaba drsališča bo brezplačna za otroke do 15 let.”

Še vedno zbirajo donacije

Podjetja lahko Gorjupa kontaktirate na gorjup.silvester@gmail.com, izdajo vam donatorsko pogodbo in račun v želenem znesku. Za fizične osebe pa je na voljo platforma: Jaz sn tui dal – ZA DRSALIŠČE! TRR: Si56 0400 0026 6076 955 (namen: Drsališče). Lahko pa se tudi preprosto oglasite pri njih, kjer jim namenite vaš prispevek (Mladinska 12a).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.