0:43, petek, 27.09.2024
Maribor

Dobre misli za Miloša: Prestaja operacijo prstkov na rokah, ki se mu zaradi njegove hude bolezni kože sprijemajo skupaj

“Prosimo pošljimo danes dobre misli Milošu in držimo pesti zanj, saj je v bolnici na otroški kirurgiji, ker ima operacijo prstkov na rokah, ki se mu zaradi njegove hude neozdravljive bolezni kože sprijemajo skupaj,” so zapisali v Društvu Viljem Julijan.

V Društvu Viljem Julijan bomo z Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist in Nino danes z vsem srcem v mislih z Milošem ter bomo močno držali pesti, da bo operacija uspešna in da bo naš dragi 3-letni fantek prstke na rokicah lahko uporabljal še naprej.

Genetska bolezen bulozna epidermoliza, ki jo ima Miloš, poleg nastajanja krvavih ran po celotnem telesu in ostalih hudih zapletov povzroča tudi, da se prsti na rokah in nogah trajno sprimejo skupaj, kar lahko ima težke posledice, med drugim nezmožnost uporabe prstov in njihovo izgubo ter tudi nezmožnost hoje oziroma invalidnost, še zapišejo.

“Vabimo vas, da za otroke z redkimi boleznimi v tem prazničnem času prispevate donacijo z SMS VJ5 na 1919 ali z nakazilom na TRR našega Sklada Viljem Julijan SI56 0400 1004 6908 898,” pozivajo v društvo.

Mamico 3-letnika, ki ima bulozno epidermolizo poznano kot “metuljevo kožo”, smo gostili tudi v oddaji Moja zgodba, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...