22:27, sob, 27. Jul

Dobrodelna akcija zbiranja pohištva in opreme za dom





Iz Občine Ruše sporočajo, da bodo v ponedeljek, 24. avgusta pričeli z dobrodelno akcijo “Zbiranje pohištva in opreme za dom”. Akcija bo potekala do petka, 28. avgusta.

Dobrodelna akcija zbiranja pohištva in opreme za dom (2)

“Čeprav se nam včasih zdi drugače, nam izkušnje kažejo, da si znamo prisluhniti in pomagati! Potreb, stisk je veliko, a vedno več nas je tudi tistih, ki želimo pomagati.
Kar nekaj naših sokrajanov je v situaciji, da nimajo možnosti nabave pohištva in druge opreme za dom (posteljnina, kuhinjski pribor,…) s katerim bi svojim družinam lahko zagotovili vsaj osnovno kvaliteto bivanja. Iz tega razloga organiziramo akcijo zbiranja pohištva in opreme za dom, ki ga bomo podarili in namenili sokrajanom, ki jim trenutna situacija ne omogoča, da si ga priskrbijo sami. AKCIJA BO POTEKALA OD PONEDELJKA, 24. 8., DO PETKA, 28. 8. 2015 – PROSIMO VAS, DA SPOROČITE KATERE ARTIKLE ŽELITE PODARITI, VAŠ NASLOV IN KONTAKTNI TELEFON PRIJAZNI GOSPE KSENIJI NA OBČINO RUŠE, NA TELEFON 02/671 93 40 ALI EMAIL NASLOV urad.zupana@ruse.si VSAK DELOVNI DAN MED 8:00 in 15. URO. Za prevoz in logistiko bomo poskrbeli mi v dogovoru z vami, če je le možno, vas vljudno prosimo, da so stvari še v uporabnem stanju, saj artiklov, ki drugače sodijo na odpad ne bomo mogli odpeljati. »Podariti pomeni dati nekaj, česar imaš dovolj, da deliš«,
” so sporočili iz ruške Občine.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.