08:52, pet, 29. Mar

Dobrodelna dražba za socialno ogrožene otroke





V soboto, 19. novembra so v cvetličarni in papirnici LauRena priredili dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo šel za socialno ogrožene otroke občine Lovrenc na Pohorju. Za dražbo so izdelali bogat adventni venček. Akcija bo potekala vse do prihoda sv. Miklavža.


Dražbo so priredili z namenom, da pomagajo tistim, katerim je v današnjem času zelo hudo in marsikje nimajo niti za osnovne življenjske potrebščine, ki jih nujno dan za dnem potrebujemo. Zato so v Lovrencu na Pohorju stopili skupaj z željo, da pomagajo in s tem vsaj za trenutek razveselijo ljudi, ki jim je pomoč še kako potrebna. Hkrati pa pozivajo vse občane in tudi druge, da sodelujejo v humanitarni akciji in pomagajo.Svoj prispevek lahko oddajo v cvetličarni LauRena, v skrinjico s humanitarnimi prispevki.

Humanitarne akcije pa se je udeležil tudi sam župan Joško Manfreda, ki se je ob tej priložnosti zahvalil cetličarni LauRena in vsem obiskovalcem, ki so se udeležili akcije že v soboto ter darovali in prispevali za socialno ogrožene otroke.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.