15:27, pet, 7. Okt

Dogodki v občini Radlje ob Dravi

Dogodki v občini Radlje ob Dravi

24.junij 2011
18:00
Mejni prehod Radelj.
Osredja proslava ob dnevu državnosti.
Organizator: Občina Radlje ob Dravi.

19:00
Remšnik, center.
Dvig zastave v čast dneva državnosti s krajšim kulturnim programom in pogostitvijo z dobrotami z Remšnika.
Organizator: KS in KD Remšnik.

19:30
Dvorec Radlje.
Tradicionalni Večer pesmi treh zborov: MoPZ Radlje, MePZ Mavrica, ŽPZ Dominica nova. Prireditev je namenjena tudi 20. rojstnemu dnevu Slovenije.

25.junij 2011
Dobrava.
Likovni tabor 2011 in predstava Zavoda Bufeto: Takšnega cirkusa pa še ne. Vabljeni mladi udeleženci, da se pridružite letošnjem likovnem taboru, kjer vas čaka bogat umetniški in zabavni program. Poleg likovnega ustvarjanja se bodo lahko udeleženci tabora preizkusili v številnih športnih, zabavnih in družabnih igrah, čakajo pa jih seveda številne druge zanimivosti. Med njimi je tudi predstava Zavoda Bufeto: Takšnega cirkusa pa še ne, ki bo v nedeljo ob 11. uri. Likovni tabor se bo pričel v soboto ob 10.00 uri in zaključil v nedeljo v popoldanskih urah. Prijave in informacije: Društvo prijateljev mladine Radlje, Koroška cesta 61 a, ali po GSM 051 361 416, Milka Lunič. Prireditev se odvija v okviru Koroškega kulturnega poletja 2011.
Organizatorji: Anton Plazovnik, Društvo prijateljev mladine in Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi.

26.junij 2011
11:00
Dobrava.
Predstava Zavoda Bufeto: Takšnega cirkusa pa še ne in razstava izdelkov. Predstava bo potekala v okviru Likovnega tabora 2011. Predstava in družabno srečanje ob razstavi izdelkov, ki jih bodo ustvarili otroci v teh dveh dneh, je za sodelujoče in ostale obiskovalce.
Organizatorji: Anton Plazovnik, Društvo prijateljev mladine in Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi.

Vir informacije: občina Radlje ob Dravi

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *